Регистрация на фирми

Услуги по регистрация на фирма: Регистрация на дружество с ограничена отговорност (ЕООД и ООД) в Търговския регистър, регистрация на ЕТ ...

.

Регистрация по ДДС

Регистрация по ДДС в НАП - задължителна на основата на облагаемия оборот и доброволна регистрация по избор, подаване на месечни декларации по ДДС ...

.

Осигуряване

Оигуряване на собственика на фирмата като съдружник, по договор за управление или по трудов договор и на персонала, осигуровки, декларации 1 и 6 ...

.

Счетоводни услуги

Текущо счетоводно обслужване, годишно приключване, годишни отчети в статистиката и в търговския регистър, данъчни декларации в НАП за фирми и физически лица ...

.

Цени

Цени за регистрация на дружество с ограничена отговорност

Таксата за регистрация на ООД или ЕООД в Търговския регистър е 110 лв., а таксата на банковия офис, който се намира в сградата на Търговския регистър, е 3 лв.
При подаване на документите с електронен подпис на адвокат таксата е 55 лв., хонорара на адвоката - 26 лв., а банковата такса - 0 лв. или всичко 81 лв., така че се икономисват 32 лв.

Таксата за Търговския регистър за запазване на име на фирмата е 40 лв., а банковата такса е 3 лв, но обикновено не е необходимо да се запава името, тъй като проверката дали името на фирмата е свободно, може лесно да се направи в сайта на Търговския регистър.

Заверката на спесимена от подписа на управителя при нотариус струва 6 лв.

Минималният размер на дружествения капитал е 2 лв., като разбира се фирмата може да се регистрира и с по-голям капитал.

Банковата такса за откриване на набирателна сметка зависи от банката, но е около 10 лв.

Регистрацията на фирмата струва 99 лв., в случай че сключите договор за счетоводно обслужване с КОНТАБИЛ ЕООД.
Ако не желаете да водим счетоводството на фирмата, регистрацията струва с 30 лв. повече или 129 лв.

Дружество

Печатът на фирмата струва 15 лв., ако го поръчате при нас. Ако фирмата няма да се регистрира по ДДС, то 1 печат е достатъчен.

Удостоверението за актуално състояние на фирмата се заплаща в Търговския регистър и струва 10 лв., но не е задължително да го правим.

Цени за регистрация на ЕТ

Таксата за регистрация в ЕТ в Търговския регистър е 30 лв., а банковата такса е отново 3 лв.

Спесимена от подписа на Едноличния търговец може да не се заверява при нотариус.

Печатът на фирмата струва също 15 лв., а актуалното състояние - 10 лв.

Макар, че регистрацията на ЕТ е по-евтина, почти във всички случаи е за предпочитане да регистрирате ООД, най-малкото заради ограничената отговорност.

Цени за регистрация по ЗДДС

Доброволната регистрация по ЗДДС, която се нарича още регистрация по избор, може да се извърши веднага след регистрацията на фирмата в Търговския регистър. Извършваме безплатно и тази услуга - регистрация по ЗДДС. В НАП не се заплаща такса за регистрацията. Въпреки това за регистрацията по ЗДДС имаме нужда от нотариално заверено пълномощно, което струва 6 лв., а ако ще водим и счетоводството на фирмата е по-удобно да ни предоставите и печат, който струва 15 лв.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах