Регистрация на фирми

Услуги по регистрация на фирма: Регистрация на дружество с ограничена отговорност (ЕООД и ООД) в Търговския регистър, регистрация на ЕТ ...

.

Регистрация по ДДС

Регистрация по ДДС в НАП - задължителна на основата на облагаемия оборот и доброволна регистрация по избор, подаване на месечни декларации по ДДС ...

.

Осигуряване

Оигуряване на собственика на фирмата като съдружник, по договор за управление или по трудов договор и на персонала, осигуровки, декларации 1 и 6 ...

.

Счетоводни услуги

Текущо счетоводно обслужване, годишно приключване, годишни отчети в статистиката и в търговския регистър, данъчни декларации в НАП за фирми и физически лица ...

.

Цени

Цени за регистрация на дружество с ограничена отговорност

Таксата за регистрация на ООД или ЕООД в Търговския регистър е 110 лв., а таксата на банковия офис, който се намира в сградата на Търговския регистър, е 3 лв.
При подаване на документите с електронен подпис на адвокат таксата е 55 лв., хонорара на адвоката - 26 лв., а банковата такса - 0 лв. или всичко 81 лв., така че се икономисват 32 лв.

Таксата за Търговския регистър за запазване на име на фирмата е 40 лв., а банковата такса е 3 лв, но обикновено не е необходимо да се запава името, тъй като проверката дали името на фирмата е свободно, може лесно да се направи в сайта на Търговския регистър.

Заверката на спесимена от подписа на управителя при нотариус струва 6 лв.

Минималният размер на дружествения капитал е 2 лв., като разбира се фирмата може да се регистрира и с по-голям капитал.

Банковата такса за откриване на набирателна сметка зависи от банката, но е около 10 лв.

Регистрацията на фирмата струва 99 лв., в случай че сключите договор за счетоводно обслужване с КОНТАБИЛ. При регистрацията на фирмата се заплащат авансово 50 лв. за счетоводство, които се приспадат от първите фактури.
Ако не желаете да водим счетоводството на фирмата, регистрацията струва 149 лв.

Дружество

Осигуряваме си печат за наша сметка за нуждите на счетоводството. Ако имате нужда от печат за Вас, печатът на фирмата струва 25 лв. Ако фирмата няма да се регистрира по ДДС, то обикновено печат не е необходим.

Удостоверението за актуално състояние на фирмата се заплаща в Търговския регистър и струва 10 лв., но не е задължително да го правим.

Цени за регистрация на ЕТ

Таксата за регистрация в ЕТ в Търговския регистър е 30 лв., а банковата такса е отново 3 лв.

Спесимена от подписа на Едноличния търговец може да не се заверява при нотариус.

Печатът на фирмата струва 25 лв., а актуалното състояние - 10 лв.

Макар, че регистрацията на ЕТ е по-евтина, почти във всички случаи е за предпочитане да регистрирате ООД, най-малкото заради ограничената отговорност.

Цени за регистрация по ЗДДС

Доброволната регистрация по ЗДДС, която се нарича още регистрация по избор, може да се извърши веднага след регистрацията на фирмата в Търговския регистър. Цената на услугата за регистрация по ЗДДС е 50 лева. Също така за регистрацията по ЗДДС е необходимо нотариално заверено пълномощно, заверката на което струва 6 лв.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах