Регистрация на фирми

Услуги по регистрация на фирма: Регистрация на дружество с ограничена отговорност (ЕООД и ООД) в Търговския регистър, регистрация на ЕТ ...

.

Регистрация по ДДС

Регистрация по ДДС в НАП - задължителна на основата на облагаемия оборот и доброволна регистрация по избор, подаване на месечни декларации по ДДС ...

.

Осигуряване

Оигуряване на собственика на фирмата като съдружник, по договор за управление или по трудов договор и на персонала, осигуровки, декларации 1 и 6 ...

.

Счетоводни услуги

Текущо счетоводно обслужване, годишно приключване, годишни отчети в статистиката и в търговския регистър, данъчни декларации в НАП за фирми и физически лица ...

.

ЗА НАС

Контабил Русе - Регистрация на фирми

КОНТАБИЛ ЕООД е счетоводна къща, която предлага всички видове счетоводни услуги, а освен това и регистрация на фирми.

Едва ли има смисъл да обясняваме необходимостта от откриване на фирми, тъй като в съвременната икономика фирмата е основната икономическа единица и основния начин да се развива търговска или стопанска дейност и да се оказват услуги. Откриването на фирма е първото нещо, което трябва да се направи за започване на дейността.

КОНТАБИЛ ЕООД е счетоводна къща, която се стреми да осигурява евтини и достъпни за всички счетоводни услуги. При започването на нова дейност, преди още да са получени приходи от нея, е нормален стремежа за ограничаване на разходите.

image1.jpg

Ние се стремим да оказваме все по-качествени услуги на все по-ниски цени.
С цел подобряване на ефективността на работата, ние разработваме собствен софтуер и имаме свои програми за счетоводство, заплати, фактуриране и др. Предоставяме на клиентите безплатна програма за фактуриране.

Препоръчваме регистрация на дружество с ограничена отговорност - ЕООД или ООД, което в почти всички случаи е най-подходящата форма на организация за малкия и средния бизнес.

Макар, е нямаме нищо против да водим счетоводството на фирмата след регистрацията й, извършваме регистрацията на фирмата безплатно без да поставяме като условие сключването на договор за абонаментно счетоводно обслужване. Ние ще открием фирмата за Вас, дори ако завяите предварително, че не желаете да Ви водим счетоводството, защото например имате друг счетоводител или ще си водите счетоводството сами.

Извършваме регистрация на фирми, тъй като от една страна това не е особено трудна операция, а от друга страна разчитаме повече на дългосрочното създаване на добра репутация и на добри връзки с обществото, отколкото на това да печелим от еднократни услуги.

Откриването на фирма наистина не е много трудна процедура и всеки би могъл да намери в интернет необходимата информация за да си изготви документите, още повече, че сайта на Търговския регистър е публичен и с безплатен достъп.

В епохата на интернет, на равитието на технологиите, на софтуера с отворен код, цените на услугите падат, а много фирми предлагат някои безплатни услуги.

В сайта ние предлагаме безплатни формуляри за регистрация на фирма, както и коментари по темата, така че всеки би могъл да си свали документите и да ги редактира и подаде сам.

Услугата по регистрация на фирма се отнася най-вече за дружество с ограничена отговорност (ЕООД и ООД), което е най-подходящата юридическа форма за почти всички малки и средни предприятия. Можем да ви помогнем също да се регистрирате като Едноличен търговец (ЕТ), макар че предимствата на дружеството с ограничена отговорност са очевидни.

Услугите се отнасят за фирми от гр. Русе.

В блога към сайта се опитваме да ви дадем някои насоки, ако искате да регистрирате фирма сами, но ако искате да Ви помогнем повече, свържете се с нас

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация прочетете ТУК.

Разбрах